annalinneaskoglund

Onsdag, 24/8 - 201

Kategori: det vardagliga livet

haha en vecka sen jag bloggde. Men nu har skolan dragit igång, började med att åka iväg till Kratte Masugn och övernattade men klassen. Kom hem för ett tag sen. Tror de kommer blir bra detdär! :D Snart ska jag ta och packa upp och ut på byn och umgås med sofia lite! Hörs.

Onsdag

Kategori: det vardagliga livet

igår åkte jag och syrran till stan och shoppade lite! jeans, skor och en kofta fick följa med hem. Efter de blev det lite jobb, tårkalas och lite häng hos karin ett tag innan jag drog hem och sov med hjärtat. Och idag ska jag till stan igen, men med emil. Ska följa med honom när han ska köpa nya höstkläder. haha! Men nu ska jag nog ta och duscha!

jacka till hösten

Kategori: kläder, shopping osv.

CHANEL, pink

Kategori: pictures

shoes for autumn

Kategori: kläder, shopping osv.



.

I'm Home

Kategori: det vardagliga livet

Kryssningen var kul! Fick följa med hem lite kläder också. Lägger upp bilder på de sen. Men kom hem igår vid halv 7 tiden, stack direkt och städade på mammas jobb sen vidare till emil och kollade film och sov där.
Just nu sitter jag och käkar frukost och ska snart duscha. Sen vänta tills klockan blir fyra då jag ska jobba sen klockan sju tills emil kommer hit!

gotland

Kategori: det vardagliga livet

Rolig kväll igår. Blev lite langos, karuseller, en massa lotter och skratt. Efter det så följde älskling med mig hem och sov, vakande vid ungefär 10 över 6 för han skulle jobba. Och efter de kunde jag inte somna om så satt vid datorn tills jag skulle dra och jobba.  Om ungefär en halv timme åker min familj och Vista till Heby för lite käk och sen kryssning till Gotland. Så blir inte uppdatering, eller om de kanske blir över mobilen. Hejdå! 

fick följa med ett linne hem igår, 50kr på hm!

gossip girl

Kategori: det vardagliga livet

eva och jag fixat lunch, mormors köttbullar! sen blev det lite tvspel som vi inte spelat sen i vintras, men jag bakade istället haha. Just nu tittar jag på gossip girl och väntar på att klockan ska bli halv 5 så vi kan åka till gävle på sommar yran. Kanske blir något nytt inhandlat till garderoben. nej nu ska jag upp och fixa mig!


två från idag

so.much.closer.

Kategori: det vardagliga livet

blev lite film, choklarbollar, varma mackor och mys igår kväll men hjärtat, och sen fick vi sova i min nya säng kan man säga. Jäkligt skön nu än förr iallafall haha.. Och har nyss duschat eftersom jag har jobbat och om ett tag kommer nog eva hit och hittar på nått. Sen ikväll blir det sommar yran i gävle!


Best thing i never had

Kategori: something like music

Hos hjärtat

Kategori: det vardagliga livet

tog min rosa poncho och rosa gummistövlar och åkte över till eva för lite färgning av ögonbryn och fransar. Sen blev det lite äppelpaj och mys hos karin på eftermiddagen! Nu sitter jag hos emil och väntar på att han ska duscha klart! Sen ska jag väl bara mysa med honom och göra ingenting. Hörs!

ledig, inte gjort ett skit

Kategori: det vardagliga livet

är ledig idag. vaknade ungefär vid 9 tiden, sen dess har jag typ vara suttit vid datorn och kikat på kläder, skor jackor osv. Är så jävla sugen på att handla till hösten! Idag är det trökväder, har regnat som satan nyss också. Så man har ju inte så stor lust att göra någonting idag, blir nog att baka cupcakes för det blev inga förra gången.

Aug. 9, 2011

Kategori: det vardagliga livet

Fyfan va kallt det är på mornarna nu, fryser ju seriöst sönder när jag ska åka och jobba! Det känner verkligen som att det kommer bli höst snart! men man längtar ju nästan lite tills dess också! Men nu ska jag till hälsocentralen och kolla upp någon bula jag har på ryggen.

lite fotboll nudå

Kategori: det vardagliga livet

kikade på lite film på eftermiddagen med eva och elin. käkade lite gotti också! nu har jag precis duschat och gjort mig klar för en sväng ner till solliden för att kika på fotboll. undra tro om det är för kallt för short? Ska nog byta till jeans iallafall.. Sen efter det blir det väl vara med emil och sova tidigt för imorgon blir det jobb igen!


inspiration..

Kategori: pictures

w a h s, w'l nr tl

Kategori: det vardagliga livet

blev lite jobb imorse! Sen dess har jag inte gjort ett skit fixat bloggen lite, men de syns nog inte dirket. Snart ska jag käka mat och dra till eva och umgås med henne! 

mysdag

Kategori: det vardagliga livet

vakande upp hos mitt hjärta imorse, vi kikade på drakarnas rike igår kväll och käkade massa gott. och idag har jag inte gjort ett piss typ, myst och kikat på tv typ hela dagen eftersom det har regnat ungefär hela tiden. nu snart ska jag jobba och eftersom jag är duktigt och gör det så blir det kanske en pizza som käk. Och senare ikväll ska jag vara med tjejerna.

lördag 6/8 2011

Kategori: det vardagliga livet

haha som vanligt inte bloggat men vafan de är sommar. men iallafall har typ jobbat hela dagaran och solat m.m. men nu är de lördag och ska väl troligtvis till emil och käka våran smörgåstårta vi gjorde kanske baka cupcakes eller nått. man får väl la se! Hörs. 

something i want.

Kategori: det vardagliga livet