annalinneaskoglund

sjukling

Kategori: det vardagliga livet

var hemma från skolan igår, för hade feber när jag kom hem i torsdags. Skulle egentligen ha åkt till tidningscupen nu idag men blir inget.. och ha haft filmkväll ikväll men får väl se hur det bli med det eftersom jag har lite feber fortfarande.. får väl ta och göra ingenting idag med, bara ligga och kolla på film och tv osv! Ska ta och kika på paradise hotel nu, kollade inte på avsnittet igår.

åå längtar tills april då jag och tjejerna ska utomlands!!!

new skioutfit

Kategori: outfits

När jag var in till stan i lördags så köpte jag mig en ny skidjacka och täckbraller, suuper nöjd!
Jackan är beigie och brallerna marinblåa :D

riktigt jävla crazy

Kategori: pictures

hittar ni det vidriga i bilden???

jag vill ha er alla, kan jag lova

Kategori: kläder, shopping osv.

War Horse

Kategori: det vardagliga livet

Proven gick bra idag, hoppas väl iallafall på mer än godkänt! Fotboll mot killarna på idrotten också, vi tjejer vann haha! Lite kul. Kom hem med 15.20 bussen, tog och kollade på paradise hotel och vampire diaries. Käkade tacos för ett tag sen också, supergott men supermätt! Håller på att ladda hem en film nu, War Horse, verkar skitbra! Emil kommer väl ikväll också. Men skav ta och sova ganska tidigt ikväll eftersom sha upp 8 imorgonbitti för att åka till gävle med mamma och pappa sen bio med familjen hellström, ska kolla på hamilton.

något jag verkligen måste ha

Kategori: kläder, shopping osv.

får ta och önska mig dom i födelsedagspresent! Fast det är ju ett tag kvar så får se om dom kanske slinker med före.. ;)

Paradise Hotel

Kategori: det vardagliga livet

Tjollahopp! Dagen har väl varit som vanligt, bussen dit, sen som vanligt, vara där, göra ingenting känns det som sen hem med tjugo över tre som vanligt. haha! kom hem runt halv 5. Tog och började kolla på ponnyakuten haha, och nu kollar jag på paradise hotel! Har även slapppluggat engelska glosor tills imorgon. Snart när paradise är slut ska jag ner och ta nått att äta och sen plugga på lite prov vi har tills på fredag! :)

när jag går ner

Kategori: something like music

Gladiatorerna

Kategori: det vardagliga livet

Hejhopp, är tvingad av sofia att blogga....... så måste väl göra det haha! I förrgår jobbade jag i vista med eva, sov även över där för skulle jobba på morgonen! Igår blev det en lugn dag, hade sova väldigt lite för kollade på finalen på hockeyn till halv 6 ungefär och gick upp 7 för att jobba. På kvällen gick jag över till Karin och umgicks med tjejerna. Vi snackade, kollade på tv och sjöng singstar med Erik. Haha! Vaknade upp bredvid Emil, gick ner och lagade mat. Ikväll ska jag vara med Karin igen, jag har planerat att vi ska kolla på galdiatorerna, måste se det!!

lusekofte

Kategori: kläder, shopping osv.

yeah yeah, wow wow, du är så yeah yeah, wow wow,  snart min !!