annalinneaskoglund

Godnatt !

Kategori: det vardagliga livet

käkade pizza med vista som kvällsmat! Karin kom hit runt 9, kollade på kyss mig, var tydligen någon lebbfilm haha. Så vi drog till Sofia istället i yrvädret! vi gjorde typ ingenting, sminkade varandra, skitfult heheh. Imorgon runt 10 tiden åker vi till valbo med pappsen! Nu ska jag sova, godnatt!

snyggisar

The Vow

Kategori: something like music


ÅÅÅH, nu kan väl det ta och bli alla hjärtans dag!!

måndag

Kategori: det vardagliga livet

Jag och Karin tog och gick fram till Sofia istället för att sitta här hemma och tröka. Var kvar till halv 1 ungefär. Fan va det blåste när man gick hem, fick typ skjuts hem av vinden hehe! Kom hem, kollade på film med Emil, skulle kolla på the human centipede, 2an men var svartvit och typ en halv timme? Eller Emil kanske ljög för att kolla på någon annan skitfilm haha! Och ikväll ska jag till Karin och ha filmkväll med henne, kanonskojsigt!!! hihi

Ricinolja

Kategori: det vardagliga livet

Här sitter jag på mitt rum, med ricinolja i håret och en ful gammal handduk från sandvik och en pannlampa på huvudet för att sitta fast. Plus en massa ansiktstvättsak i ansiktet som ansiktsmask. Ska väl ta och tvätta ur de om ett tag. Efteråt ska jag vara med Karin resten av kvällen, hon får ta och komma hit för jag orkar inte lyfta på arslet och gå hem till henne..... haha!

dagen efter julafton

Kategori: det vardagliga livet

Julafton igår var bra! Övningskörde till farmor och farfar, träffade kusinerna, käkade mat osv. Åkte hem runt halv 5 ungefär så hem och hämta alla julklappar här hemma och så vidare till mormor och morfar! Senare på kvällen tog jag en liten promenad till Emil från mormor så vi gav varandra julklapparna! Men visste ju redan vad jag skulle få så var inte lika kul annars ;) haha! 

God Jul

Kategori: det vardagliga livet


- Blev en kul kväll hemma i Österbor! Spelade Wii, kollade på en film och käkade massor med mat. Lekte även med deras nya gosigosi vovve! Och nu är det julafton även! Godnatt!

Tomtegröt

Kategori: det vardagliga livet

Snart åker jag och mamma&pappa och käkar tomtegröt osv som vi brukar göra dagen före julafton hos Kennet&Kristina! Sofia ska inte med så får väl ta och bli underhållen av Emil och Gurra haha! Är rätt kul det med ;) Vi hörs ikväll när jag kommer hem!

Dan Före Dopparedan

Kategori: det vardagliga livet

imorgon är det julafton!! men har inte nå mycket julkänsla inte. Kvällen igår var då inte som jag trodde haha... Pundig, äcklig och vara tråkig... Men kom hem iallafall och sov hos Emil, käkade lite godis sen tog jag och kikade på Ice age, a mammoth christmas special. När jag kom hem gjorde jag lite julgodis, wienernougat och snöbollar. Rätt bra men råkade bränna mandeln hehe! Men funkade bra iallafall. 

Nu feeest!!

Kategori: det vardagliga livet

Umgåts med Emil hela dagen, städat hans rum osv. Men nu har jag precis gjort mig klar för att gå till bussen, går om sisådär en kvart. Ska bara bosta tänderna. Vet inte om jag sover i sandviken eller hur det blir. hörs!!!!!

Snyggt att de ser ut som att jag har lila läppar.. haha!

Onsdag den 21/12 - 2011

Kategori: det vardagliga livet

Övningskörde hem från valbo, och kom hem därifrån för någon timme senn kanske, handlade lite grejor som var nödvändiga. Eller blev lite godis också haha! Blev julklappar till familjen också. Så nu är allt det klart.
Ska nog bara ta det lugnt nu resten av kvällen, är ganska så trött. Kanske Emil kommer och myser ner sig här under täckte lite senare med mig. Men imorgon kommer det nog en kalaskväll iallafall, party!!!

Cry me a fucking river, bitch !

bara onsdag

Kategori: det vardagliga livet

Känns som helg, men det bara onsdag och det är jullov!!
Vaknade runt halv 10 - 10 i morse, sen den har jag typ inte gjort någonting, följde med Emil en liten bit hem sen bara käkat lunch. Ska nog ta och kolla på julkalendern sen runt klockan 4 följer jag med Sofia, Erika och pappa till valbo för att handla lite. Hörs!

två dundrande elefanter

Kategori: det vardagliga livet

Har övningskört till vista med pappa för att hämta kakel till köket, tränat och hunnit med att duschat nu på kvällningen.  Ska snart ner och slå in julklappar och sen om ett tag kommer nog hjärtat hit och sover. Jag tycker att vi ska ta och fira att vi fått jullov med att äta lite lussebullar och kolla på en julfilm :D Och han säger nog inte nej till det haha. Får väl också höra på Sofia och Erika ett tag till försöker tränar zumba utanför rummet...!

ååh vill åka utomlands!!

Kategori: pictures

Äntligen jullov!!

Kategori: det vardagliga livet

Äntligen hemma, äntligen lussebulle, äntligen jullov. Kom hem för ett tag sen, har hjälpt pappa lite i köket, ska byta bänkskivor! Annars har dagen bara varit bara dryg, började med att bussen var försenad plus en dryg busschaufför. Sen gick brandalarmet i skolan, så var tvungen att så ute och frysa och sist men inte minst krånglade bussen på vägen hem. Men nu är jag äntligen hemma och ska nog bara ta det lugnt nu tills ikväll, få se då vad som händer. Ska träna lite på crosstrainern också!

måndag

Kategori: det vardagliga livet

Fika,  julkort och lite betygsprat var det vi gjorde i skolan idag. blev 1420 bussen hem. Har varit hemma ett tag nu, har ätit lussebullar. Nu snart ska jag nog ta och kolla på julkalendern och sen lite one tree hill.

sängdags

Kategori: det vardagliga livet

Gjort om lite på bloggen, blev lite enkelt bara.

I sängen ligger jag nu och ska väl sova, klockan är ganska mycket, skulle egentligen upp om 6 timmar men har sovmorgon imorrn. Börjar efter lunch så åker med halv 11 bussen till skolan. Och där inne ska vi fika med klassen sen hem igen. Soft! Men godnatt

först, hitta penseln!

Kategori: mina egna tankar

Super cheese bacon meal

Kategori: det vardagliga livet

kikade på film och myste igår med emil. Kollade på en asbra film, tomorrow when the war began, plus en massa gotta. Vakanade runt halv 12 idag, så fick Emil för sig att vi skulle åka in till valbo och handla julklappar. Kom dit runt halv 3-3. Fick lite handlat och sen hamburgare på sibylla.
Kom hem med 6 bussen, åkte direkt till mammas jobb och städade. Men nu är jag äntligen hemma och har slagit in julklapparna till emil, ska nog nu snart ta och värma lite ost och skinkpaj och ta och kika på beck!

it's friday, friday gotta get down on friday.... NO IT'S SATURDAY

Kategori: det vardagliga livet

Slapp skoldag igår, film, bowling osv. Blev även en sväng till valbo med mammsen direkt efter skolan. Hittade lite smått och gått till emil i julklapp. Och en vit skjorta till mig själv. På kvällen blev det mys med Karin, titanic, chips och dipp. Emil kom även hit och sov runt 1, kollade på in her shoes. Bra film det!

Idag har jag städat mitt rum, bytt sängkläder osv, och umgåts med emil, sen blev det även en sväng till elisabeth och niklas, hade gjort om någonting, fika blev det också såklart! Nyss har jag tränat, gick på crosstrainern 1 mil. Men nu blir det duschen och käka tacos i stora lass. Sover hos emil också. Hejdå!

Bilder från igår och idag.

hi, i'm cute. Bye

Kategori: pictures

Into The Wild

Kategori: det vardagliga livet

Shit va trött jag har varit hela den här veckan, sovit på bussen in och även på vägen hem nästan varenda dag ifrån skolan.
Igår kväll åkte jag till emil för att han var tvungen att hjälpa mig med mitt hemprov i matten. Sen kollade vi även på någon värdelös film, haha! åkte med 7bussen till skolan, har inte gjort någonting typ i skolan. Julbort till lunch, plus massor med lussebullar!Kom hem med 1420 bussen, åkte hem till hjärtat och hämtade min väska. Nu ska jag ta och leta på några recept på julgodis och bara ta det lugnt.

måndag

Kategori: det vardagliga livet

igår gjorde jag typ ingenting, vaknade runt 1 brevid emil, käkade mat och kollade på någon värdelös film. Blev även en promenad hem till mig, hämtade en nyckel och sen vidare igen fram och jobbade lite. Och idag är det måndag igen, åkte med sjubussen hade matte sen håltimme till 1 då vi skulle åka på studiebesök på brandstationen. Åkte med 14.20 bussen hem, såklart somnade jag. åkte för långt. Men snälla pappa kom ju såklart och hämtade mig och sen tog vi och bakade lite lussekatter. Och nusnart ska jag nog ta och sova, men först kolla lite på det okända! Godnatt

Knock Knock

Kategori: something like music