annalinneaskoglund

mys söndag

Kategori: det vardagliga livet

igår kväll kikade jag på film med eva, gick fram en sväng handlade chips och dipp, gick hem igen och kollade på mera film. Sen kom emil och så somnade man runt 2. vaknade 12 idag, jävligt skönt sen har jag och emil kollat på film. Jag har även hunnit med att städat och pluggat lite. Nu är man också mätt i magen efter ha proppat i sig massa tacos. Nej nu ska jag göra klart engelskan sen väntas det lite filip och fredrik!

And you learn like a shadow flows in the rain Like a foreign flame in the dark showing you the way

Kategori: something like music

There's no one like the other
It's in your hands, It lies in all our hands
Listen to your mother break free from the fence
I's when you cry it all ends
And you learn like a shadow flows in the rain
Like a foreign flame in the dark showing you the way
Bringing you the fire I will love you I will hurt you too
All we need is cover from the no lovers from the cold others
What we feel now isn't pain just a scent of it is enough
Blinding me with grace
There's no have to do it your way

forever alone

Kategori: pictures

nyårsklänningar

Kategori: kläder, shopping osv.


Jag försöker att vara stark, jag försöker klara mig, men sängen känns så stor här utan dig

Kategori: mina egna tankar

Ett leende betyder inte alltid att jag är glad, utan att jag är stark nog att le även om det gör ont.

Kategori: mina egna tankar

pizza

Kategori: det vardagliga livet

blev inte så mycket läsa idag inte, fick för mig att baka cupcakes, och det fick även bli en sväng på cykeln till ica för hade inte allt hemma. Cupcakesen blev lite konstiga, men goda ändå! Om ett tag kommer emil hit med käk, vi har beställt pizza! shit va fint de kommer sitta i magen nu. Sen ska vi väl kolla på film eller något. Hörs!


lördag igen då

Kategori: det vardagliga livet

åsså är det lördag, lika med att lovet är snart slut. Shit va fort de måste gå!
Kollade på idol med tjejerna igår och tog en nattprommis runt 12 igår kväll sen gick jag och hämtade emil åsså raka vägen hem och somnade typ. Vaknade runt 9 halv 10 och läste lite. Och som frukost blev det tacos från igår. Så jävla gott! Men nu ska jag nog ta och kolla på tjejligan på tv och läsa lite mera i boken. 

skulle bara vara lite gott och äta en mardröm

godmorgon!

Kategori: det vardagliga livet


vaknade runt tiotiden och började även läsa i boken som ska vara klart tills efter lovet. Rätt bra iallafall! Nu snart ska jag tralla till emil eller kanske blir att ta cykeln, vi kikar troligtvis på film eller how i met your mother! Åsså sen åker jag och jobbar som vanligt. Ikväll ska jag nog ta myskväll med tjejerna, massa godis och kika på film.

underbara säng

Kategori: det vardagliga livet


idag känns de som att jag inte har gjort ett piss, men det har jag. Vaknade runt halv 11 ungefär, käkade frukost kollade lite på tv sen drog jag hem till emil och klippte han litegranna. Runt 2 tiden tog jag på mig joggingskorna med syrran och gick till vista för att jobba, kom hem runt 6 halv 7 och käkade pytt i panna, supergott! Och nu ikväll har jag kollat på film hos karin karin. Men nu har jag borstat tänderna osv och snart ska jag sova. Godnatt.

-

Kategori: pictures

Tre snyggingar från förra helgen,

andra november

Kategori: det vardagliga livet

vakande runt halv 8 imorse, kollade på en film som jag och emil skulle ha sett igår med somnade istället, haha. efter den gjorde vi pannkakor till frukost, sen gick jag till frisören, blev inte så stor skillnad men skulle synas bättre sen. Blev nöjd iallafall! Ska nog ta och käka lunch snart och sen ska jag ta och jobba lite. Kommer nog hem runt 6 halv 7. Sen ikväll blir det myskväll. 

new things

Kategori: kläder, shopping osv.

Troligtvis allt jag köpte igår.

bra dag

Kategori: det vardagliga livet

har haft en bra dag i stan, handlade ganska mycket, fast med mesta på rean. Nu snart ska jag cykla till karn sen vidare till sofia för att kolla på lite film och äta gotti, sen hem till emil och sova. Sen imorgon kl 11 väntar frissan. Lite sligning och klippning kommer det bli. Lägger upp alla de jag köpte imorgon.