annalinneaskoglund

hemma från skolan

Kategori: det vardagliga livet

dagen började med företagsekonomi, inte de roligaste. Sen vart det bara åh fortsätta med dörmaffären. Blev äntligen klar med den också. Slutade vid halv två, träffade även Rebecca på väg till bussen, blev bjuden till hennes och någon kompis fest, lite kul då!! om ett tag ska jag dra och jobba, länge sen nu det. Kan ju vara lite kul och jobba igen. sen kommer jag väl hem och käkar, kanske ut och gå åsså kommer väl hjärtat hit och sover! 

hos mitt hjärta

Kategori: det vardagliga livet

skolan har varit jävligt tråkig idag, lång också. blev lite käk på donken med Anton och eva sen halv sju bussen hem, och direkt till emil där jag nu sitter. Han spelar men jag ska väl ändå hem snart och kolla på bonde söker fru. Hejdå!


bild på gamla klassen..

tårtkalas!!

Kategori: det vardagliga livet

skön dag i skolan, hann även med 15.20 bussen hem så han med och skriva engelska innan ska hem till eva och gratta henne! Men först ska jag hem till emil och lämna mina saker för ska sova där. Häjsväjs. 

bild sen förr.

power-walk

Kategori: det vardagliga livet

slutade tidigare från skolan så hann med 14.20 bussen. Shönt! kom hem och pluggade, ska snart läsa engelska boken och kanske fixa klart matteuppgifterna. Kom hem från en power walk med sofia och karin nyss, blev en promenad på ugnfär 9 kilometer. Om en timme ungefär kommer mitt hjärta hit och sover. Imorgon blir det 8 bussen, börjar ju trotts allt halv 11.. Imorgon kväll blir det tårtkalas hos Eva fyller hon 16år !! Men nu ska jag ta en snabbdusch! 

lördag

Kategori: det vardagliga livet

kommer inte ens ihåg vad jag har gjort om dagarna nu, fast i torsdags följde jag & eva med madde hem till falun. gick på stan, käkade på max och kollade på jag saknar dig. blev mycket grina! haha. igår blev de en skön dag, chill lektioner, och sista lektionen var idrott och hade sprigning, gick ju lite dåligt. hehe! på kvällen åkte jag med pappa och hämtade syrran i sandviken, sen kom även hjärtat och sov hos mig. idag har jag inte gjort mycket, bara myst! ikväll ska jag till karin och käka pizza med brudarna! och imorgon stan med mamma och höst shoppa lite!

elvine jacket

Kategori: kläder, shopping osv.

jag måste bara ha denhär till vintern!!

Jag Saknar Dig

Kategori: something like music


en av de bästa filmer jag sett.

Högbo

Kategori: det vardagliga livet

har varit i högbo hela dagen med klassen och smhp10. Körde masas lekar osv. Blev även en promenad därifrån till sandviken med eva madde! Och efter de var vi hungrig såklart så vi käkade lite på donken! blev 14.20 bussen hem och direkt till min älskling . Men nu är jag hemma och bara slappat, har ju fått blåsor och skavsår av conversen .. så kan knappt gå! haha.  lite senare kommer nog hjärtat och sover här. 

fint inför hösten.

Kategori: kläder, shopping osv.

dagens

Kategori: det vardagliga livet

Dagens humör: bra antar jag

Dagens mående: trött
Dagens borde: engelska boken
Dagens frisyr: utsläppt/uppsat
Dagens smink: puder och mascara! 
Dagens klädsel: jeans och vit skjorta typ. 
Dagens planer: plugga, äta och duscha
Dagens materiella vill ha: massa höstkläder 
Dagens beroende: mobilen 
Dagens tråkigaste: buss
Dagens längtan: lördag!!
Dagens superlängtan: jag vet inte!
Dagens tidning: hm-katalalogen 
Dagens låt: ju mer dom spotter - kapten röd

godmorgon!

Kategori: det vardagliga livet

sov hos emil inatt så åkte hem och duscha nyss och ska fixa klart mig nu, om en halvtimme går bussen så måste rappa på! idag slutar vi vid halv 12, skönt! två av lektionerna är inställda. Men hejs!

torsdag

Kategori: det vardagliga livet

igår kväll blev det kika på bonde söker fru med eva, rasmus och emil. lite äggrör och chips på de! Skoldagen har varit riktigt dryg, hållt på med samma skolarbete hela dagen. Men sista lektionen fick skulle vi gå till en affär och ta reda på massa frågor. Vi hann även med 13.05 bussen, skönt de! Gick till eva och pluggade lite men nu är jag hemma och vet inte alls vad som händer ikväll, torligtvis plugga och ta det lungt. Sen i helgen blir det åka till Alicia och käka kräftor! 

why keep the old ones when you can find new ones?

Kategori: mina egna tankar

-

Kategori: kläder, shopping osv.

skopunkten, dinsko och ellos

UNDERBAR HELG

Kategori: det vardagliga livet

en rolig fredagskväll med tjejerna framme, grymt mycket skratt! sen hem och mysa med emil och lite godis! sen i lördagskväll fick de bli lite mat och fest med tjejerna, rebecca och malin från sofia&karins klass kom också. Kvällen blev helt underbar!

Sov hos mitt hjärta inatt och tog 7 bussen till skolan, fick sluta tidigare ungefär en och halv timme förtidigt för vi blev klar med alla redovisningar. Har hunnit med att pluggat efter skolan också, gjorde lite engelska och naturkunskap. Om ett tag ska jag åka och hämta emil som ska sova här, men först ska jag kika på skor. Jag måste också bestämma vad jag ska ha för kläder imorgon på skolfotot.

jag, sofia, eva och karin från lördags!

Skön fredag

Kategori: det vardagliga livet

skön dag i skolan, först svenska, sen håltimme till efter 12 så drog ner på stan med eva, stoffe och hampus! Lite käk på mcdonalds och köp av heliumballong haha, lite kul dä! Sen en slapp information och kommunikation lektion, och brännboll mot estet, och vi vann såklart! Nu ska jag duscha, senare ikväll blir det väl fram!

Hemma från gymmet

Kategori: det vardagliga livet

fixade bild till passerarkortet i skolan idag, sen ingenting typ. slutade vid 1 också, skönt! Och efter skolan så blev de gymmet med sofia, tränade kanske en timme! men nu är jag hemma, har ätit och ska snart duscha. Sen kommer hjrtat mitt och kollar film och myser.

rolig lektion

Kategori: pictures

två tusen elva.

Kategori: det vardagliga livet

regnade och blåste imorse när man väntade på bussen, inte de roligaste. men inte blev de nå fel på dagen för det! nu ikväll kom eva hit också, skulle kolla på idol men de var ju tydligen inte, så vi kikade på bonde söker fru istället. nu snart ska jag nog gå och lägga mig, så jag hinner med 7 bussen imorgon! Godnatt.
_____________________________________________________________
Beställde även en mysig tröja från ginatricot, och en t-shirt från modekungen.

superkass

Kategori: det vardagliga livet

bloggningen är riktigt kass nu, men iallafall. har fått datorerna från skolan nu, perfekta! Slutade vid två idag, istället för kvart i fem.. kommer ju sluta så två dagar i nu och då kommer jag komma hem vid halv 7. Sucks! efter skolan har jag inte gjort något speciellt, kollat kläder, fixat lite med datorn osv. Ba chillat. Lite senare kommer hjärtat, blir troligtvis idolkik.

live
love
life