annalinneaskoglund

näst sista dagen i maj

Kategori: det vardagliga livet

helgen har varit okej, haft mensverk, kikat tävling i falun, spelat match och ja sen vet jag inte. Men idag är det måndag och vi skolan kollade bara på film och käkade godis sen fick vi sluta typ 1 skulle jag tro. nu går vi bara imorgon sen är vi ledig tills nästa tisdag. satan i gatan va skönt! nu är jag hemma hos emil, han spelar och själv jag sitter vid skoldatorn. Ikväll ska jag nog kolla på b-lags matchen eller dra och käka tårta hos kussen min!

äntligen fredag

Kategori: det vardagliga livet

då har man gått en till dag i skolan då, snart är det iallafall slut. Dagen var kort och fick reda på lite betyg m.m. hade även grillning med klassen på eftermiddagen och fick sluta tidigare. vid halv tre så åkte jag och syster min till frissan. Fixade utväxten och klippte bort topparna. Blev väl bra, men ovanligt med såhär kort hår haha.. 
ikväll ska jag väl vara vara med emil eller nått. Får väl se vad som händer. Hejs!

din jävla idiot!

Kategori: det vardagliga livet

schemat nu på slutet!!

Kategori: det vardagliga livet

tisdaaag

Kategori: det vardagliga livet

Nu har vi inte mycket kvar i skolan eller. En redovisning kvar sen har nästa vecka går vi bara måndag och tisdag sen lediga. Plus att vi har gansak så sköna lektioner, typ film. 
Men idag har jag haft sista provet i matte, gick ganska så okej för att inte pluggat. Skulle också ha haft redovisning i so/sv men min grupp hann inte så det blir imorgon. Åkte till emil en sväng efter skolan och chilla, åt lite och osv. vid kl 5 åker jag på fotbollsträning, har inte tränat på en vecka så för jag varit förkyld plus att jag är det fortfarande. Men ska blir skönt och få röra på dig igen.

den tjugoförsta maj

Kategori: det vardagliga livet

igår var skolan som vanligt fast fick sluta typ en 40-50 min tidigare. Skönt! Drog hem till linda och firade henne för hon fyllde år. åkte hem käkade lite sen blev jag framme hela kvällen, sov även hos emil. 

Kom nyss hem iallafall från stallet, red en stund med eva. Ikväll kommer det även folk hit till oss och ska käka mat. Senare på kvällen blir det väl att vara med lite folk, kanske skulle till viktor osv. sen ska jag iallafall sova hos hjärtat :) Puss.

thursdaaay

Kategori: det vardagliga livet

idag somnade jag vid halv 7 och sov typ ända till 7 imorse. Superskönt! 
nu har vi spanskalektion. gör ingenting, orkar inte heller. Men snart har vi lunch och på eftermiddagen har vi typ arbetspass istället för elvensval, ska väl försöka göra klart so:n då också. Efter skolan ska jag nog ta det lungt eller vara med emil eller kanske räkna matte? Hejs. 

Everybody has a dream

Kategori: det vardagliga livet

500 days of summer

Kategori: det vardagliga livet

bloggade inget igår, men jag var till valbo och kikade på skor med eva och handlade en sak tilll elins student. idag har de varit cill, käk på pizzan med spanskan och slapp sista lektionen. Sen jag har och emil bara tagit de lungt typ, kika på film, 500 days of summer. nu vet jag inte riktgit vad jag ska hitta på, ta det lungt tror ja för jag känner mig inte så pigg.. kommer väl vara sjuk imorgon! Men aja hejdå.

måndag

Kategori: det vardagliga livet

skolan var väl som vanligt, redovisade teknik, skickat in lite skoljobb och fick även reda på att jag har VG i religon. Fick även reda på att vi har orgentering imorgon i skolan på förmiddagen, och det suger!! ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske övningsköra eller baba bubbelbad eller kanske räkna lite matte? men får väl se vad jag hittar på. Puss

-

Kategori: pictures

söndag

Kategori: det vardagliga livet

vaknade bredvid min söta älskning imorse. vi har typ bara typ slappat, kika på tv och myst. Gick även till ica och handlade lite gott. men nu sitter vi här i min säng med varina datorer och gör ingenting. vi har även typ nyss kommit hem från pizzan. nu måste jag nog skriva klart bildanalysen som ska vara inne imorgon. hörs!

födelsedagsfika

Kategori: det vardagliga livet

Kom hem från emil för någon timme sen, vi gjorde typ ingenting, följde med honom till gymmet, kikade lite tv, (iallafall jag), satt vi datorn, gjorde nå proteinmousse som vi skulle äta men började lukta brännt och ryka av mixern haha.

har även ätit för ett tag sen, och det blev även efterrätt, asgott! vid klockan åtta ska jag till karin för födelsedagsfirande, eva ska ge oss presenterna sen vi fyllde. bättre sent än aldrig haha. Nej nu ska jag kanske ta och fixa mig eller kanske kolla på ett avsnitt av vampire diaries? Puss.

det jag handlade

Kategori: kläder, shopping osv.

Topp - veromoda, blommig klänning - vila, linne - ginatricot
vit klänning - veromoda, armband - ginatricot, ear cuff - glitter, blommig klänning - MQ




lördag

Kategori: det vardagliga livet

igår åkte jag, mamma och mormor en sväng till valbo och handlade. Skulle köpa en avslutningsklänning. Kommer upp bilder på allt jag handlade senare idag tror ja. När jag kom hem blev det kika match med lite folk. Trevligt! Sen åkte jag och emil hem till mig och kikade på film och sov.

Just nu sitter jag här hos emil och har nyss käkat mat. fullt i magen äre nu iallafall. Vet inte riktigt vad som kommer hända idag. På kvällen blir det nog musikfestival framme. Hörs.

torsdag

Kategori: det vardagliga livet

tjo, vaknade av ett jävlans åskväder imorse. spöregnade gjorde de också. men var i sandviken på någon idrottsdag med skolan, var väl rätt okej. efter de åkte vi hem till lilla färnebo igen, följde med emil hem. men nu är jag hemma, ska äta lite och duscha sen städa rummet mitt lite innan jag far till älsklingen igen (: Imorgon är det även fredag, skööönt!! Bloggar kanske senare, hej!

Sterila nålar och åskskålar

Kategori: det vardagliga livet

Hej på er pöjka, det är Emil som skriver. Jag har tränat min bröstmuskulatur idag vilket jag tyckte var roligt. Innan det så solade jag min människokropp. Efter jag hade tränat så gick jag hem och duschade, sen åt jag och sen gick jag till Fernan och hade jätteroligt med alla mina kompisar. MEN NU ÄR JAG DEPRIMERAD OCH LYSSNAR PÅ EN DEPRESSIV LÅT!!!!!!!! :(


Där är den också.... Hejdå.....

ny duschad

Kategori: det vardagliga livet

kom nyss ut från duschen nästan, ska snart klä på mig och gå mer och kika tv och kanskeplugga lite matte och ta något att äta. Och ridningen gick bra, men dom var lite trötta för dom hade sprungit som fan i hagen typ precis innan. haha. men red ett tag och hade de mysigt. puss

Måndag

Kategori: det vardagliga livet

skolan gick väl bra, snabbt gick de också, fick även sluta tidigare. Gjorde typ ingenting heller, skönt! men vi hade nationellt i spanska, och gick väl ganska så dåligt. haha.
efter skolan drog jag och emil hem hit och skulle sola men den skiten var ju hungrig så vi drog och handla pyttipanna till honom. men iallafall har solat sen typ 2 till för en stund sen.

om ett tag ska jag dra och rida med eva, kanske äta glass med? men de får vi väl se. efter det kanske det blir att räkna lite matte och fixa klart en sak på engelskan. Hörs senare kanske.

jag älskar dig!

Kategori: det vardagliga livet

galet skönt med sol

Kategori: det vardagliga livet

vaknade upp hos älsklingen, fixade till hans frilla lite, rakade typ. men nu är jag iallafall hemma.
Har nyss lega i solen och stekt lite, ska kanske ut och lägga mig ingen då. ikväll drar man till årsunda och sover där med laget. Kul kommer de bli! Puss

Fredagkväll

Kategori: det vardagliga livet

käkade grillat så nu är jag galet mätt. ska snart dra och fixa mig lite, typ byta kläder osv. sen blir det moppen fram med eva och några fler. Hörs väl senare!

från skolan

Kategori: det vardagliga livet

några godingar från idag

fredag igen då

Kategori: det vardagliga livet

fan va dagarna går fort nu, snart står man i kyrkan och grinar haha. men hade en galet skön dag i skolan, blev anklagade för djurplågeri på nå fiskar som åttan har i sitt klassrum osv haha. hade även nationellt i spanska, skulle skiva en uppsats och gick väl ganska så dåligt hehe! Men hoppas på ett G iallafall. Sen dubbel lektion i no, men fick åka och handla godis om vi städade sen (; 

ikväll blir de väl att umgås med polarna framme och imorgon ska jag till årsunda och sova med laget på IP sen spela match mot stensätra på söndag. Kanonkul! puss

börjat igen

Kategori: det vardagliga livet

har börjat blogga här på blogg.se igen. men ska fixa designen och lite så grejor nu så de blir bättre. Puss

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: det vardagliga livet