annalinneaskoglund

pimpat busskort

Kategori: det vardagliga livet

Ralph Lauren

Kategori: kläder, shopping osv.

Grattis Jennifer!

Kategori: det vardagliga livet

Efter skolan idag så åker jag och ett gäng in till gävle och firar Jennifer som fyller 18 år idag!! Kommer hem runt halv 7 och då ska jag plugga inför redovisningen imorgon på svenskan. Bye

training

Kategori: det vardagliga livet

Började kvart i nio och slutade runt 2 idag. Kom hem och pluggade matte och företagsekonomi. Nu sitter jag är och letar lite saker jag ska beställa från Hm ikväll, nya bikinisar tills turkiet <3333 Kikar lite på halv åtta hos mig också, när det är klart ska jag springa på nya springbandet vi har, och rocka med cacall rockringen! mehehe

Todays outfit +

Kategori: outfits

//stickad bikbok /jeans ginatricot /skor converse /jacka hm /klocka guldfynd /halsband vetej

BIKBOK

Kategori: pictures

ginatricot //

Kategori: kläder, shopping osv.


Jeans jag måste köpa!!! eller ja, vill köpa.. ;)

DIG SKA JAG HA !

Kategori: kläder, shopping osv.

Tisdag igen

Kategori: det vardagliga livet

Kom nyss hem från skolan ett tag sen, inte så lång skoldag heller, skönt. Nu snart ska jag äta, superhungrig. Och runt halv 7 kommer Sofia och hämtar mig för lite boot camp träning. Känner nästan redan träningsverken komma haha! Emil kommer också ikväll runt nio och sover här. 

Maten igårkvälls, mmm..

Klicka på pippifågeln

Kategori: det vardagliga livet

otroligt snygga bikinisar +

Kategori: kläder, shopping osv.

lyckad helg

Kategori: det vardagliga livet

Fredagen var hur bra som helst, riktigt roligt på festen hos Jennifer haha! Var uppe till sex ungefär på morgon och körde bigbrother haha, eller ja kändes så iallafall. Fattades bara kameror. Vaknade 11 kanske, jag och kusinvitamin var kvar till 7 ungefär hos Jennifer sen vidare till sandviken och kolla på Norlie och KKV på göransson arena. Åkte hem vid tolv till Emil och sov. På söndagen städade jag och tog en långpromenad med Sofia. Syrran kom hem också, en liten överaskning men åkte tillbaka idag.

Och idag är det måndag och var som vanligt i skolan, kikade in hos Karin när jag kom hem från bussen och sedan hem och käka sallad och åka på zumba! Har nyss duschat och kolla nu på Maria Wern som nog sova efter det. Nattinatti 

Lite bilder från helgen!

lite nytt igen

Kategori: kläder, shopping osv.


Var till valbo idag med Sofia och Karin efter skolan. Skulle egentligen inte ha handlat nått men blev ett linne/blus iallafall för blev helt kär i den. Sen har även mitt paket från h&m kommit, men ingen skinnjacka, surt. Snart kommer Emil hit och sover. Ska ta och packa också tills imorgon då jag ska på fest hos Jennifer som fyller 18 år snart! Kommer inte hem nå heller så hörs kanske på lördag. Bye

onsdagskväll

Kategori: det vardagliga livet

Somsagt, klarade av dagen utan problem förutom den förbannade träningsverken, kunde knappt gå på toa haha! Efter skolan lagade jag mat igen, kyckling med currysås gottigotti. Sen har jag inte gjort någonting förutom pluggat lite matte och kollat på serier! Helt fast i spartacus igen. Ska ta och sova nu, har sovmorgon också om man var klar med matten som jag är. Skönt!

-

Läggdags snart

Kategori: det vardagliga livet

Helt slut i kroppen efter träningen, övningskörde både dit och hem. Har käkat lite fil med banan och musli, riktigt gott som vanligt! Ska ta och borsta tänderna nu snart och sen sova. Upp tidigt och har en väldigt lång och hemsk dag framför mig imorgon. Kill me please 

träning

Kategori: det vardagliga livet

Slutade lite tidigare idag så hann precis med tjugo över trean hem. Har nyss käkat rester från igår, alltså chiliconcarne. Om ungefär en halvtimme ska vara klar för att åka på träning. Boot camp står på schemat, = mördarträning ungefärdå. Ska ta och byta om nu så hörs vi ikväll troligtvis! 

gammal en

Klockradio med Android-docka

Kategori: kläder, shopping osv.

Måste ta och köpa mig en Andriod-docka tills jag ska till Turkiet och i sommar när man ska till stranden typ. Har hittat en som var rätt snygg och enkel på netonnet, haha, den här på bilden. Pappa nu vet du en till ska som jag önskar mig tills jag fyller hehe! Finns här

Måndag - 9/3 2012

Kategori: det vardagliga livet

Har precis kommit hem från skolan och sitter nu och kollar på America's funniest home videos. Ska ta och plugga lite engelska också innan jag ska på zumba som vanligt på måndagarna. Lisa som håller i zumban skulle tydligen ha med en ny låt idag, Salt and pepper, haha kommer nog bli kul! :D Nej kanske man ska jag ta och göra mat, eftersom pappa jobbar eftermiddag. Får nog bli chiliconcarne! Göööött 

Rut m.fl.

Kategori: kläder, shopping osv.

Mammaaaa, jag önskar mig det här linnet !!

new leather jacket

Kategori: kläder, shopping osv.

Har pluggat, gjort mat och nu sitter jag här och ska snart träna. Har även beställt hem en ny skinnjacka från h&m, beställde en förr också men den var inte bra. Men fastnade för denna! :) Betalde 299kr för den även, 25 % rabatt är aldrig dumt ! ;)

Söndag 18 - 3 /2012

Kategori: det vardagliga livet

I fredags var väl skolan som vanligt, fick sluta tidigare, Anna följade med mig hem och gjorde mat, käkade cupcakes osv. På kvällen åkte jag, Sofia och Karin till Malin i sanviken. Johanna var också där! Vart en riktigt bra kväll :)

På lördagen skulle både Johanna och Malin upp tidigt och tävla. Så vi färnboflickor gick till stan en sväng, sen en hamburgare på sibylla innan bussen kom! Åkte hem till Emil nästan direkt efter jag kom hem, käkade tacos där och kollade på film, mysigt!

Nu är jag hemma, har städat på mammas jobb, hittade även en lapp där det stod att det var tårta i kylen till mig så stog hem den! Nu ska jag ta och plugga, naturkunskap och matte! Bye 

Fick ett gulligt kort av Erika på posten idag också ;D

Kategori: pictures

den femtonde mars

Kategori: det vardagliga livet

Har precis tagit en liten paus från pluggandet. Uscha va grygt det är, och mycket. Har även precis käkat köttfärsås och spagetti och om någon timme ska jag träna, ska köra på crosstrainern och nog lite mag/rumpövningar! :) puss!

MELLANMÅL

Kategori: pictures

Plugg och träning

Kategori: det vardagliga livet

Är hemma från skolan nu, slutade före lunch men eftersom man bor i Österfärnebo så måste man ju vänta på bussarna som inte går så ofta. Chilla med Tom och Tobbe innan bussen kom, gick i lite affärer osv.
Men nu är jag hemma och ska plugga inför ett prov vi har imorgon. Ska även träna eftersom jag inte gjorde det i tisdags.

Godnatt

Kategori: det vardagliga livet

Ja skola imorgon igen, har kännts som att det varit helg eftesom vi hade studie dag. Dagen har varit riktigt skön, och det bästa av allt var att vi slapp den värsta dagen i skolan. Sååå braaaa. Åker med sjubussen imorgon, och eftersom jag aldrig hinner äta frukost på morgorna så har jag fixat frukost redan nu ikväll. Skivade upp apelsin och kiwi och gjorde en macka som jag tar med mig! :)  Nu ska jag sova så godnatt! 

Xsmile

Kategori: kläder, shopping osv.

Var inne på Kissies blogg och såg att hon hade köpt Xsmile tandblekning. Stod även att hon samarbetar med dom så om man skrev in "KISSIE" som rabattkod behövde man bara betala 279kr istället för 499kr. Så jag slog till och beställde haha! Fast varar bara tills på fredag. Superduper, hoppas det är bra, tandläkare använder tydligen detta också! Klicka här för att hitta det:  Xsmile

Söta små cupcakes!

Kategori: pictures

Fick bli gröna och vita idag yammii, lovade även Anna att ta med en till henne
eftersom hon inte hann smaka på dom underbara små bakelserna :((

Tjabba tjena hallå

Kategori: det vardagliga livet

Hade myskväll med Anna igår, käkade pannkakor och köttbullar (eftersom vi inte blev mätt). Badade bubbelbad, rakade benen, hade hårinpackning och ansiktsmask! Kikade på the woman in black, skräckfilm, ingen av oss vågade nästan kolla haha! Fast efteråt kom vi på att den var ju egentligen inte så hemk...

Idag har vi vi kikat på film, bakat cupcakes för pappa fyller år, grattis till dig pappa! Just nu är mormor&morfar här och farmor&farfar, kommer komma massor med mer folk så min dag bestär utav att vara trevlig och käka fika så man bli fet.

Här och nu förklarar jag herr godis och fru Skoglund skilda, tills fru Skoglund får möjligheten till att äta upp herr godis igen.

Kategori: det vardagliga livet

och med detta menar jag att jag har godisförbud till vidare.

Jeansväst +

Kategori: kläder, shopping osv.

Måste ta och införskaffa mig en jeansväst snart.
Det är så grymt snyggt!!

Sov så gott Linnea

Kategori: det vardagliga livet

Zumban va lika rolig som vanligt. Kom hem duschade smorde in mig i min nya body butter från h&m, luktar gudomligt! Kikade på Maria Vern på tvn med mina päron, och nu ligger jag här i sängen och ska sova alldeles strax. Har lite sovmorgon imorron också, till 7 haha. Det är enda dagen vi får åka med 8 bussen. Lyxigt värre serrni!

måndag igen

Kategori: det vardagliga livet

Åkte med 7 bussen till skolan. Hade svenska, skriver om August Strindberg och gjorde även de individuella valen tills åk 2. Slutade runt 3, åkte med tjugo över tre bussen hem, bestämmde med anna att imorgon ska vi efter skolan ta och ha en myskväll, eller vad vi nu ska kalla det eftersom vi har studiedag på onsdag! Käka mat, bada jacuzzi med massa skönhetsgrejjs och kika på wildfire! Blir nog askalas. Om en halvtimme ska jag på zumba igen, skaka rumpen som vanligt på måndagskvällarna. Ska ta och byta om nu, hejdå!

Hahah, gammal blir på mig och kusin!

tja

Kategori: pictures

Topshop.com

Kategori: det vardagliga livet

Gick upp tidigt imorse för att spela match klockan 10 på jernvallen. Förlorade med 3-2 men vafan, va bara träningsmatch! Käkade korv med mos på statoil. När jag kom hem satt jag lite vid datorn och tog åh beställde en klänning och har velat ha lääänge! Underbart fin! Och nu har jag nyss kommit hem för har städat, ikväll väntas det pizzakäk och senare kommer emil hit och sover.

//från topshop kostar runt 450:-

Godnatt!

Kategori: det vardagliga livet

Kom nyss hem från Karin, har varit där och käkat med henne och kikat på melodifestivalen. Helt klart rätt låt vann!! Sov hos Emil igårkväll, kikade på film idag och bara tog det lugnt. Cyklde hem och runt 2 tog jag på mig nya skorna och gick ut och gick med Karin. Blev rätt lång sträcka.
Ska ta och packa lite nu och sen sova. Ska spela match imorgon klockan tio i sandviken så måste ta och sova, är rätt trött faktiskt också. Men godnatt! 

Loreen

Kategori: something like music

Klart bästa låten vann!

it's friday, friday gotta get down on friday

Kategori: det vardagliga livet

Rätt skön dag i skolan, trots att vi började tidigt och slutade sent. Efter skolan kom mamma och hämtade mig, skulle till intersport och springa där på bandet för att kolla ut nya skor till mig. Men vela inte hehe! Köpte bara en ny vattenflaska, och såklart blev den rosa. Men mamma köpte ett par springisar som jag nu har blivit kär i. mehehe! Så är mina nu :))) Övningskörde hem och åkte direkt fram till mamma och hämtade en platttång eftersom mina andra har gått i graven nu. Om en kvart ska vi till Vista och käka tacos och tårta, Peller fyller år men hejdå. 

Nike Lunareclipse +2

Kategori: kläder, shopping osv.

Har hittat ett par skitsnygga löparskor! Önskar mig dom när jag fyller ååår.

Snart sovdags

Kategori: det vardagliga livet

Haft en trevlig dag med brudarna! Åkte till gävle men jackan fanns såklart inte där så åkte till valbo istället. Käkade på Ikea, kycklingrad som jag kallar det. Kyckling istället för kotlett ;) Köpte en väska till mig själv, eller mamma ska gå ge mig den i födelsedagspresent! Sen lite bodybutter och örhängen, skitfina! Skulle egentligen haft boot camp men tydligen var det pensionärsdans istället så det blev lite taktiksnack! Ska ta och borsta tänderna och tvätta anskitet nu snart sen är det sovdags! Nattinatt 

Snodde bilden från soffipropp, maten sen idag!

Onsdag - sjunde i tredje

Kategori: det vardagliga livet

Tjollahopp! kom nyss hem från Sofia, har varit där och käkat mat och fikat eftersom hon fyllde år igår! :) Nu kommer Emil snart hit och ska sova med mig. Sjubussen till skolan men slutar tidigt, runt 1 halv 2. Då ska jag till gävle med tjejerna, Sofia och Karin. Sofia skulle köpa en jacka så kunde lika gärna förlja med :) Kanske hittar nått litet till mig själv, men måste nog hålla i plånboken annars blir mamma arg! 

amazing things will happen

Kategori: pictures

The Vampire Diaries

Kategori: pictures


Stefan or Damon?

just nu, 90210

Kategori: det vardagliga livet

Kom hem från skolan runt 4, kika lite på tv och sen kom mamsen hem och gjorde mat! Har även tränat, blev 10km på crosstrainern, måste ta och hålla i träningen nu! Just nu sitter jag nere i soffan och kikar på 90210 och käkar lite fruktsallad (idag igen) haha. gottigotti 

Tisdag - 6/3 2012

Kategori: det vardagliga livet

Varit en skön dag hittills iallafall, började med entreprenörskap, kom två tjejer och snackade om handels. Sen rast ungefär i två timmar, om man var klar med några frågor då! Hade engelska, kikade på något program och nu har vi slutat! Så sitter i klassrummet och väntar på att klockan ska ta och bli 15.20 för då kommer bussen!

Grattis soffipropp!

Kategori: det vardagliga livet

Idag fyller Sofia 17 år, grattis grattis grattis!! Ha en kanondag! 

i'll think that you are my breakfast a beautiful day, sweetheart!

Kategori: mina egna tankar

gonattis

Kategori: det vardagliga livet

Zumban var riktigt rolig idag, och även riktigt svettigt! Tog och duschade direkt när jag kom hem och smörjde in mig i en lotion som luktar gudomligt!! Och när man har tränat så kände jag verkligen för att ta och käka lite nyttigt så fick bli fruktsallad. Hade inte så mycket att göra på haha, blev apelsin och kiwi bara, blev supergott iallafall! :) Klockan har också blivit över 10 så tror jag ska ta och sova snart, kanske även blir ett avsnitt av vp, om de har kommit ut något! Nattinatti

springnails @ hm

Kategori: kläder, shopping osv.

det perfekta laptopfodralet +

Kategori: kläder, shopping osv.

Helt perfekt, skinn och väldrigt snyggt! Önskar mig det som är i mitten tills jag fyller år!
- walkonwaterstore.com

Virkat + jeansshorts

Kategori: kläder, shopping osv.

Guud, va fint det är när man har virkat på ett par jeansshorts!! Måste ta köpa ett par eller göra
egna tills sommaren!

Morotsstuvning och falukorv !

Kategori: det vardagliga livet

Somsagt, är måndag och menas med skolan igen. Fick reda på lite betyg osv och gjorde ett test. Hann med 14.20. Fick med mig två varelser hem, Sofia och Karin följde med och käkade lite hallonbomb och ja, ba chilla! Har även sålt min fake mulberryplånbok till Sofia! haha. Ikväll är det zumba igen, ska bli kul&svettigt! Nu kurrar det i magen och blir inte bättre när det lukta mat, ska käka morotsstuvning och falukorv, fysatan va gott!  

sluta se så jävla god ut

Kategori: pictures

- en fet pizza skulle inte sitta fel i smakväg, men i formsväg

Godmorgon!

Kategori: det vardagliga livet

Blev lite film med Karin igårkväll, hon gick väl hem runt 24. Gick och la mig och sov till halv nio. Har bara sittit vid burken och gjort en önskelista tills jag fyller år. Ska ta och göra mig lite frukost nu och resten av dagen består av städa, träning och lite plugg.

spring ♦ tvåtusentolv

Kategori: kläder, shopping osv.

// jeans ginatricot /jacka Hunter /Klocka regal /väska nelly.com /Tröja ginatricot / skor converse /solbrillor ginatricot .

Sportlovet, snart över

Kategori: det vardagliga livet

Kom hem från fjällen i onsdagskväll, på torsdagen åkte jag och Anna till gävle. Jag skulle till tandläkaren och vi kollade på en bajsbra film! This means war, ni måste verkligen se den! Handlade även lite grejsor, kommer upp senare kanske. Igår tog jag en premenad med Karin i finvädret sen på kvällen lite pizzakäk och hallonbomb på det! Sov där även, gjorde lite amerikanska pannkakor till lunch, gottgott! Och så duktiga som vi är så tog vi en promenad idag med, med ett besök på kyrkogården plus lite sol på gamla skolgården, haha! Sen jag kom hem har jag städat i min garderob, behövdes de och har nog nu börjat förstå att jag har alldeles för mycket kläder.

Bild sen idag