annalinneaskoglund

Sista svenska nationella

Kategori: det vardagliga livet

Vet faktiskt inte hur dagen har varit, eller på eftermiddagen hade jag utvecklingssamtal. Gick mycket bättre än jag trodde haha, bra betyg i allt, trodde jag då inte. Men blev iallafall jäkligt glad! :D Övningskörde hem och tog och käkade tacos, haha på en onsdag, inte vanligt. Provade lite kläder till Turkiet. Halv sju kom Anna och Sofia och hämtade mig, stack på fotbollsträning och tränade i två timmar ungefär. 

Men nu är jag hemma, nyduschad, matad och snart även borstade tänder. Ska ta och sova nu snart så jag är uppladdad till sista svenska nationella imorgon. Önska mig lycka till! Goonaatt 

Tisdagkväll

Kategori: det vardagliga livet

Nationella gick väl rätt bra, hoppas väl på E ;) Efter det åkte jag, Anna och Karin till valbo för att handla det sista till Turkiet, åker om 4 dagar!!! eller snart 3 !!! Men fick med mig lite grejor hem, som en jeansjacka av Anna, som present då, som ska bli en väst. Sen lite färgglada trosor från ginatricot, ett och annat linne och senilsnören till solbrillorna, haha!

Kom hem runt 7 kanske och började packa lite smått, ååååh vill åka nu!! kommer bli grymt kul! Men nu ska jag sova eftersom jag har drygaste dagen framför mig. Godnatt

en gammal skrutting

en sån här ska jag ha innan jag dör

Kategori: det vardagliga livet

om vingarna bär

Kategori: pictures

älskling du har blivit en tjockis

Kategori: det vardagliga livet

Shit va roligt det var på zumban idag, ny låt som de var riktig fart i! Nu är jag hemma och har duschat och även gjort smoothie som alla i familjen tyckte va good. Tror jag iallafall haha! Kollar just nu på älskligen du har blivit en tjockis. Sen ska jag nog ta och kika på 90210 för har sovmorgon imorrn så behöver inte sova än på längre, haha jorå, men iallfall åker med 10.30 och börjar 1, har jag bara nationellt sen raka vägen hem, om det inte blir en sväng till valbo då! Godnatt

naw, dig vill jag ha

Welcome home

Kategori: det vardagliga livet

Hemma från skolan nu, fick skjuts med Eva och Rasmus hem. Nu för tillfället ska jag nog ta och plugga lite, eftersom jag är i Turkiet nästa vecka så måste jobba in lite! Ikväll äre zumba, ska ta en timme på springbandet först eftersom jag inte gjorde det igår! Byee

MICHI PARTY LAYERED DRESS

Kategori: det vardagliga livet

godnatt världen

Kategori: det vardagliga livet

Mycket smörgåstårta, fika och lek med hunden. Så såg min kväll ut. Nu är jag hemma och ska snart sova, åker med 8 bussen imorgon eftersom vi inte har någon svenska. Godnatt!

sötvovven

Söndag igen då

Kategori: det vardagliga livet

Jädrans vad gott det va med tacos igår. Åkte därifrån runt 10 halv 11 kanske till Emil och sov där. Vaknade runt 8 halv 9 och började kika på two and a half men, sen how i met your mother! Drog och städade vid 1 och nu är jag hemma, eller varit det ett tag, har bara legat och slöat i sängen och lyssna på musik. Kanske man ska ta en promenad på springbandet idag igen? Blir nog så. Sen klockan sju iväg till Österbor för lite smörgåstårta! Bra söndag.

dom sötaste i hela världen

Kategori: pictures

'

Tacomys

Kategori: det vardagliga livet

Slappat hela dagen, kikat tv och bara degat. Har precis tränat och snart ska jag gå och duscha. Och runt kl 6 ska jag vidare till Eva för att käka tacos med henne, Rasmus och Emil. Blir nog super!

only one week left

Kategori: det vardagliga livet

famljen skakar liv i de tröttaste, blir ung på nytt

Kategori: something like music

colored nails

Kategori: pictures

Frukost - 21/4 2012

Kategori: det vardagliga livet


Skolan igår var rätt skön trots alla trökiga lektioner, men fick sluta tidigare. Så började idrotten 2, istället för 20 över 3. Blev badning och sedan 15.20 bussen hem, men skulle egentligen ha åkt med 17.40 haha. Tur att man har snälla lärare! 

På kvällen cyklade jag över till Karin för lite kortspel. Sen hem och då kom Emil, kikade en lite stund på ghost protocol, men somnade. Så kikade klart idag istället, faktiskt riktigt bra film. Har nyss ätit fruksot, och sitter nu och kollar på tv. Vet inte riktgit vad som händer idag men en promenad inplanerad iallafall och kanske ska fixa till lite kläder som behövs göras om.

jiihaa pållen

Kategori: pictures

SM GULD TILL BRYNÄS IGEN !!

Kategori: det vardagliga livet

SÅ JÄVLA BRA !!!
men nu blir det att sova och drömma söta drömmar

BRYNÄÄÄS

Kategori: det vardagliga livet

Blev ingen träning för mig idag, fick ont i huvudet ett tag innan jag skulle åka dit.. Så blev lite mys i sängen istället. Skulle ha pluggat men somnade ett tag, var riktigt skönt, men nu har jag gjort det och kan det iallafall det rätt bra! Just nu sitter jag och kollar på hockeyn, brynäs leder med 2-0 så hoppas verkligen att dom tar hem guldet ikväll !!! wiiihooooo

matte

Kategori: det vardagliga livet

Träningen igår var riktigt kul, har inte spelat fotoll på skitlänge känns det som! Kom hem runt 9 och tog en snabbdusch och sen skrev jag klart mitt svenska tal. Så måste bara träna in det idag så jag kan det tills imorgon då! Har matte nu och ska snart börja gå igenom matteprovet, och sen blir det entreprenörskap och sedan företagasekonomi åsså sen hem.

10 dagar kvar!

Kategori: pictures

naturkunskap

Kategori: det vardagliga livet

Har precis haft nationellt, muntligt i engelska, gick bättre än förväntat! Snart ska vi ha naturkunskap, om människokroppen tror jag det var. Är hemskaste dagen idag även, började vid 8 och slutar 16.10 och är världens trökigaste lektioner.. fuuuck. Kommer hem runt 5 och ska iväg igen vid halv 6 för ska på möte klockan sex och sedan träning vid 7 så kommer hem runt kl 9.. Aja börjar nu så hörs ikväll!

jag och sötlinda

not mine either

Kategori: mina egna tankar

yes, you are

Kategori: det vardagliga livet

Brynäs får ta hem guldet på hemmaplan istället, som alla på facebook skriver! Ska snart ta och sova för ska åka med 7 bussen imorgon, tidigt... Men ett måste! Godnatt

Tisdag den 17/4

Kategori: det vardagliga livet

Skolan var som vanligt, fick reda på att vi har nationellt prov i engelska imorgon också. Fyyy! Just nu sitter jag och skriver om min relation till tv-serien 90210 haha, har nationellt i svenska på fredag, så ska prata om det haha! :D Syrran har kommit hem idag hon med, så hon hade beställt världens godaste kvällsmat idag av pappa, broccolimos med baconinlindadtorsk !!! godaste som finns, efter lohmanders bearnaise då förstårs! Ska skriva klart det här nu och sedan ta och gå på springbandet samtidigit som hockeyn, kom igen nu brynäs!!!

sex färgglada fötter!

Kategori: det vardagliga livet

Gick in till Karin en sväng efter att jag hoppas av bussen och kikade på hur Annas hår blev, eftersom dom färgade det. Blev bra! Åkte hem, käkade wok och sen fick jag snabba ryck. På med träningskläderna och iväg på en liten promenad till solliden med Sofia och Karin för att kika på när småpojkarna spelade, och sen vidare mot Tallhallen för zumba då! Nu snart ska jag ta och sova, åker med 8 bussen imorgon, menas med en timmes sovmorgon woohoo.. Känns faktiskt en stor skillnad med bara en timme, mycket piggare på mornarna!

som vanligt, lånad av Sofia ;)

kanske nått av det godaste jag ätit på länge

Kategori: det vardagliga livet

naturell yoghurt, special K och frysta blåbär

alltså detta, hur gott ser det inte ut ?!

Kategori: pictures

-

Kategori: det vardagliga livet

Slutat

Kategori: det vardagliga livet

Har precis slutat, haft information och kommunikation. Om ungefär en halvtimme går bussen hem så ska väl kolla klart på ett 90210 avsnitt som jag börjat kolla på. Ikväll är det zumba igen som vanligt!

Måste ha någon av dessa!!

Kategori: kläder, shopping osv.

Söndag

Kategori: det vardagliga livet

Blev en skön kväll igår, kikade på 90210 och myste framför tv till sent, runt 4 kanske klockan blev till och med. Vaknade upp runt 12, halv 1 och har inte gjort någonting sen dess, bra legat i sänge och degat. Om 20min ska jag fram till kiosken med Karin och Sofia för att äta första glassen inför sommaren! Sen måste jag nog ta och städa och plugga och får inte glömma att träna! Byeee

nytt i garderoben

Kategori: kläder, shopping osv.

//blus vila /tröja bikbok    /linne ginatricot /virkad klänning veromoda    /nagellack veromoda /toppar warp /armband lindex   /jeans warp    /t-shirt lindex /blus ginatricot    /blå/vit basictröja esprit    /randig bikbok

två veckor kvar!!!

Kategori: det vardagliga livet

äntligen hemma

Kategori: det vardagliga livet

Blev mycket shoppat idag, mer än förväntat haha! Kommer bilder på det senare ikväll tror jag. Ska nog ta och gå på springbandet nu en timme och kika på 90210. Och senare ikväll kommer Karin nog hit och hittar på något med mig, åsså kommer Emil hit och sover inatt! :) 

godmorgon!

Kategori: det vardagliga livet

Klockan ringde 9, har bara legat och degat i sängen tills nu då jag ska ta och fixa mig för att åka om ett tag! Får väl ta och se vad lilla Linnea kommer hem med idag, kanske blir ett och annat! ;)

schnyggt

Trevlig kväll!

Kategori: det vardagliga livet

Blev en trevlig kväll i sandviken idag. Först lite mys med mat osv hos Johanna sen fick vi skjuts till Norrsätra runt kl 10 till Malin och var där ett tag innan Sofia då vela gå till donken och äta. Fick hämtning runt 1 av Sofias föräldrar och nu är jag hemma och ska sova för är astrött och ska upp ganska tidigt imorgon för shopping! Godnatt :)

outfit for today

Kategori: outfits

//topp h&m /jeans cubus /halsband nelly.com /skor nelly shoes, fast hade converse hehe!

Opassande bild

Kategori: det vardagliga livet


Kvällen igår blev ja haha, lite oväntad. Var med Eva och Rasmus och så hamnade vi i Sala, haha.. Lite kul, åkte runt där och på hemvägen somnade jag. Vaknade upp hos Emil imorse och har bara tagit det lungt. Tog en liten promenad hem och nu snart ska jag träna samtidigt som jag kollar på 90210! Och ikväll ska jag till Johanna med några tjejer, trevligt! Sover där och sedan hämtar mamma mig imorgon så åker vi till stan och shoppar!

Ralph Lauren

Kategori: det vardagliga livet

Haft en riktigt bra dag faktiskt, blev hämtad av Rasmus och Eva, åkte hem till Emil och väckte honom sen vidare mot Kungshögstornet. Sen iväg till Hedesunda för Eva skulle klippa sig så blev lite lunch där från ica och sedan hem hit och fika då! 

Och nyss kom jag hem från Emil, fick min present. Blev riktigt glad :D Ralph Lauren parfymen och en passande väska!! Taack 




BREAKFAST +

Kategori: det vardagliga livet

Haft en kanondag!

Kategori: det vardagliga livet

Fick detta senare idag, lite underkläder, en klänning och massa pengar. Supernöjd!

Har haft en riktigt bra dag faktisk, massa tårta, blivit uppvaktad och även kikat på lite fotboll med tjejerna. Och nu ligger jag i sängen efter att ha kollat på film med Karin. Imorgon ska jag vara med Emil ungefär hela dagen, ska få mina presenter av honom och han få sin tårta! ;) haha sen ska jag väl sova där. Men nu ska jag ta och kolla på 90210 sedan sova. Godnatt! :)

-

Kategori: pictures

Lite bilder från idag..

Presenter från mamma & pappa!

Kategori: kläder, shopping osv.

Tack mamma&pappa!! :D

Grattis till mig själv!!

Kategori: det vardagliga livet

the dentist

Kategori: det vardagliga livet

Vaknade runt halv 9, har bara legat i sängen och kollat på 90210 med Emil, och vi har nyss käkat vofflor. Om en kvart kommer mamma och hämtar mig, ska till tandläkaren 12.50, sen ska jag ta någon spruta 14.50, ganska långt emellan haha! Och imorgon fyller jag 17 år!!!!! :D

bra helg

Kategori: det vardagliga livet

Lördagen blev kanon! Grillfest hos Karin med folk. Söndagen blev det lite myskväll här hemma med Karin och Rebecca, Sofia och Fredrik kom också en stund. Och idag har vi bara slappat, kollat på film, käkat och gjort ingenting typ. Kom nyss hem från Zumban, var inte jättekul idag jämfört vad de brukar vara! Ska duscha snart och sen kommer Emil hit och myser!
Bilder från lördag, Eva och Sofias!

Lördag

Kategori: det vardagliga livet

Tjabbahalloj, kollade på 90210 hela kvällen igår, tränade också samtidigt till det haha! Helt fast. Karin kom hit också, provade kläder osv. Efter det kollade jag på 90210, somnade kanske runt halv 2, vaknade 8, började kolla IGEN. Men blev tvingad att städa så har gjort det nu i någon timme. Klar nu , känns rent nu iallafall. Ikväll ska jag till Karin och ha grillfest med massa tjejer! 

heta brudar!

långfredagen

Kategori: det vardagliga livet

Vaknade upp hos emil imorse runt 8 tiden haha, somnade kanske 10, inte så konstigt då att man vaknar tidigt! Tog fram mopeden igår också, lite kul att åka igen! Vid 1 tiden åkte jag till mormor och käkade mat sen vidare till solliden och kolla på fotboll med Sofia och Karin! Är hemma nu och ska börja kolla på 90210. Och ikväll kommer nog Karin hit och umgås med mig! :)


freedom

Kategori: pictures

godnatt, vi ses imorn

Kategori: pictures

annalinneaskoglund @ instagram

Kategori: det vardagliga livet



please, follow me !!!

Härligt brynäs !!

Kategori: det vardagliga livet

Har pluggat matte nu ikväll och samtidigt kollat på brynäsmatchen, brynäs i SMfinalen igen!!! Ska nog ta och rocka lite på casallringen och sen sova!

Dags att sussa..

Kategori: det vardagliga livet

Gick till Maxi med Eva, Linda och Emil efter skolan och köpte en sallad till kvällsmat, riktigt gott var det! Kom hem pluggade matte och provade allt som hade kommit från HM, superduper glad! Bikinisarna passade perfekt! Sen zumba och sedan Maria Vern på tvn. Ska sova nu och åker med 8 bussen imorn, godnatt :)

Färgglatt i sommar!

Måndag

Kategori: det vardagliga livet

Helgen har varit kanon! Träningsläger från fredag till söndag. Mycket träning och skratt! Var till sandviken igår också, kusin fyllde 20år, så blev lite tårta och fika. Sitter i skolan nu och ska snart börja bygga på min minimonter som vi gör. Säljer cupcakes haha! Redovisade också svenskan imorse eftersom det inte blev nå i fredag, gick rätt bra. Bättre än förväntat haha, fick C! ;)))))