annalinneaskoglund

3-2

Kategori: det vardagliga livet

Somsagt, det var kallt, men vi vann iallafall med 3-2 så 3 mycket älskade poäng till oss! Har packat ur väskan nu och smällt i mig flera stycken hårdmackor med kaviar! Fyfan va gott det är + mjök, suuper! Ska väl ta och lägga mig om ett tag för åker med tidiga bussen. Får även se om jag kan gå imorgon, för tror jag sträckte , kan knappt gå nu efteråt..

snyggisar, er ska jag nog ta och beställa.. fast måste nog flörta lite med mor min!

Helly Hansen

Kategori: kläder, shopping osv.

Åååh, jag ska verkligen ha en sån här jacka!

Torsdag

Kategori: det vardagliga livet

Fy satan va kallt det är idag, kommer frysa ihjäl när jag ska spela match ikväll! Men iallfall, kändes som skolan var kaos idag, rörigt osv. Men efter skolan gick jag över till Sofia och Karin och väntade på att Sofias syster skulle hämta oss. Nu är jag hemma och kollar på one tree hill. Just ja, igår kom även mina nya skor + ett par ballerinaskor från hm. Nööjd! Runt 5 ska jag väl käka sen halv 6 blir jag hämtat och åker till Årsunda för match, hoppas på tre poäng!

snart sommarlov

Kategori: det vardagliga livet

Börjar verkligen kännas som att slutet börjar närma sig nu, slappa lektioner, slutar tidigare, ledig osv. Det enda som fattas är vädret. Förra veckan var kanon men nu? Iskallt ju för tusan.

Kom ungefär hem för en halv timme sedan, har hoppat i onepiecen och myser i soffan till 90210 nu. Nu klockan hem åker jag till valbo med syrran och kollar på fotboll, hoppas laget tar hem 3 poäng idag igen! Sen senare åker jag till Emil och umgås med honom, sover även där. Hejsvejs! :)

Gjorde en bild på webbutvecklingen idag,
ganska slarvig och ful om jag får säga det själv! hahah

outfit jag vill bära

Kategori: outfits

Längtar tills ni blir mina!

Kategori: kläder, shopping osv.

Scorett 799:-

Cruising ikväll med brudarna!

Kategori: det vardagliga livet

Ikväll ska jag iväg till Sandviken på cruising och äta på napoleon med Malin, Rebecca, Karin och Sofia! Blir nog askalas. Idag har jag solat, övningskört lite, dammsugit poolen och blev en baguette från Lundgres och sen även en glass på det!

Ska ta och duschat nu och göra mig lite fräsch innan jag blir upphämtad av systrarna Johansson. Kanske man ska ta och köra på ett nytt linne jag köpte i torsdags? Kanske, kanske inte, det är frågan det! Åker även raggarbil hem ikväll! wiihoo, kommer nog bli en trevig kväll detta!

vill ha er alla tre... snyggisar

Kategori: det vardagliga livet

Nationellt prov

Kategori: det vardagliga livet

Idag har jag gjort nationellt prov hela dagen, pluggat matte, umgåts med Anna och Karin, kollat på filmen you again, åkte moped, käkat glass, lekt apport med Annas överenegriiga hund, fått getbajs på jackan och träffat världens sötaste kalv.

Just nu sitter jag och kollar på Desperate housewives. Väntar på mamma som kommer hem om ett tag så jag kan göra klart matteinlämningen. Sen ska jag väl sova!

Måndag - 21/5 2012

Kategori: det vardagliga livet

Hejsanhoppsan! Försov mig imorse, vaknade vid halv 7 och bussen gick sju, så blev snabba ryck! Skolan gick finfint, efteråt så gick jag till Karin, hon fick hjälpa mig lite med matten som ska in på onsdag. Har nyss duschat och städat lite efter jag kom hem från zumban, och det var svettigtsvettigt men brabra!

Just nu sitter jag och äta yoghurt och ska plugga till mattenationella som vi har imorgon, även alla 3 fuuck va långsamt... Men positivt är iallafall att jag kan åka med 14.20 bussen jämför med 16.20.

Söndag den tjugonde maj

Kategori: det vardagliga livet

Igår tog jag moppen till Vista och var med när dom släppte ut kossorna för första gången i år. Kom hem och gjorde ingenting, tog en sväng till ica med syrran och handlade lite grejor eftersom jag skulle till Karin och käka tacokycklingssallad på kvällen. Supergott är det. Var där hela kvällen sen vidare till Emil och sov.

Idag har jag haft fullt upp, vaknade vid halv 12, åkte hem och hämtade en nyckel sen vidare för att jobba. Efter blev jag hämtat och åkte vidare mot Linda för lite tårtkalas! Och efter det övningskörde jag till Solliden och kikade på a-lagsmatch och efteråt följde jag med Sofia en sväng hem innan vi gick till kyrkan för att lyssna på några som spelade! Men nu är jag hemma och har nyss sprungit på bandet i ungefär 40min. Duktig Linnea. Ska väl ta och duscha nu och sedan kanske kolla klart på en film och sova.

sötlasse

Kosläpp i Vista

Kategori: pictures

dålig uppdatering

Kategori: det vardagliga livet

Igår var vi några tjejer här hemma och käkade, jag, Sofia, Karin och Anna. Anna sov kvar, vaknade väl runt 8 kanske. Kollade på 3 filmer sen vid två halv 3 gick hon hem och jag åkte med Erika, Sofia och syrran till Högbo för att kolla på balen. Trevligt!

Och nu är jag hemma från att ha ätit pizza i Årsunda med Pelle, Annica, mamma och pappa! Åkte en liten vända när vi skulle hem, såg massor med djur på åkrarna osv. Ska ta och byta om nu och göra mig klar för att kunna sova, sen kommer Emil hit och sover med mig. Godnatt

Hej, Hejsan, Halloj & Hallåååå

Kategori: det vardagliga livet

Här sitter jag med mina fula hörlurar som man fick med när man köpte en låda heineken på Ålandsbåten i somras.. Haha! Men illafall, har räknat moms, pålägg, marginal osv hela kvällen. Gick jävligt bra! Är redo för att sova nu så ska ta och göra det. Åker med 8-bussen imorgon igen, alltså en liten sovmorgon! 

Smoothie i spendrups glas

Kategori: det vardagliga livet

Endast två lektioner idag, 13.05 bussen hem, började plugga direkt och sedan slappat med datorn. Kom hem från solliden för ett tag sen, kollade på b-lagsmatch men åkte hem för det var förjädrans kallt. Har gjort smoothie med syrran nu. Får ta och dricka upp den medans jag väntar på att mamma ska komma hem och hjälpa mig med lite matte!

någon av er vill jag ha

Kategori: kläder, shopping osv.

Godnatt stora världen

Kategori: det vardagliga livet

Min söndag har bestått av plugg, fotboll, jobb, träning och övningskörning, vad jag kommer på så har jag inte gjort någonting mer. Ska snart ta och börja kolla på stick it, tyckte den filmen var asbra när jag var mindre, säkert lika bra nu! Imorgon är det måndag igen, har sovmorgon som uppskattas väldigt mycket. Blir även en kort skolvecka, ledig på torsdag och fredag eftersom det är kristi himmelsfärd. Godnatt

Nattinatt

Kategori: det vardagliga livet

Kom hem för en stund sen, kvällen har erbjudigt pizza, godis, tv, en liten promenad. Ja som sagt, vi har bara tagit det lugnt. Ska ta och borsta tänderna nu och sedan kolla på en film. Imorgon blir det mycket plugg som gäller och kanske en och annan fotbollsträning. Godnatt

Onepiecemys med tjejerna

Kategori: det vardagliga livet

Kollade på en skitbra film igår, awake hette den! Riktigt riktigt bra verkligen. Råkade även försova mig imorse, vaknade av ett sms som tur var haha! Just nu sitter jag bara och gör ingenting, väntar på att mamma ska komma hem så hon ska kunna hjälpa mig med något skoljobb. Har tre prov nästa vecka, fyfasen va drygt det är att gå i skolan just nu!

Fredag

Kategori: det vardagliga livet

Finfint i skolan som vanligt, fick även reda på att vi är lediga på måndag ifrån svenskan igen, läraren har blivit sjukskriven hela terminen ut. Gjorde även naturkunskapsprovet, inte ett dugg förberedd men gick väl hyfast iallafall tror jag. Hade brännboll på idrotten, inomhus haha! Efter det blev det en sväng till valbo med mamma och syrran. Nu är jag hemma och har precis käkat, fick kyckling och klyftpotatis, mumma.

Snart kommer nog Emil hit, ska nog kolla på film osv, blir nog en tidig natt för ska upp och jobba imorgon klockan 7.. Byee

vill ha en sån här tatuering

så fint

Kategori: kläder, shopping osv.

Godmorgon!

Kategori: det vardagliga livet

Vaknade runt halv 7, såklart att man inte kan sova då man får.. Men nu är klockan runt 7 och ska väl börja fixa mig och packa väskorna, har ju idrott idag med, därför vi slutar så sent jämt. Börjar tio så måste ta 8-bussen, kul att bo i färnbo! Går så mycket bussar!

MANGE MAKERS - DRICK DEN

Kategori: something like music

Haha, tycker faktiskt den är rätt bra, nya sommarpartylåten

Den nya blusen!

Kategori: kläder, shopping osv.

Ett par snygga jeansshorts, bruna klackskor och en brun kropp så blir
den perfekt till sommaren! Lindex 299:-

Torsdag

Kategori: det vardagliga livet

Åkte till skolan idag, gjorde matteprov, fick E-D, duger väl. Efter skolan gick jag till stan och kikade lite, hittade en blus som jag blev kär i. Och såklart fick den följa med hem hehe.. Kom hem, käkade lite och sen vidare och jobba. Har nyss duschat och sitter och käkar ost&skinkpaj så himla gott och medans kikar jag på the big bang theory. Ikväll kommer kanske Emil hit också och sover, får väl se vad vi hittar på. Byee

legat och degat

Kategori: det vardagliga livet

Har bara legat och degat idag, kollat på filmer osv. Har även kollat klart på vampire diaries så måste vänta till 8/7.... Har precis käkat mat, riktigt gott. Snart blir det mer filmkik för mig, kanske man får en och annan cupcakes också eftersom syrran agerar bakerska! cihoo

sjuk

Kategori: det vardagliga livet

Pluggade typ hela eftermiddagen igår men på kvällningen började jag få ont i huvudet som jag haft ända sen jag kom hem från Turkiet + mensverk så kunde knappt somna sen. Och idag är jag hemma för det inte blivit bättre. Vaknade runt halv nio och nu sitter jag och kollar på Grey's Anatomy. Ska nog kika på film efter och senade kanske börja plugga lite. Missade ju proven idag också, men hade ändå inte kunna tänkt om jag skulle dem.. Får göra den på omprovstiden sen.

ååh, så gott

Gooodnaaatt

Kategori: det vardagliga livet

Har pluggat, plockat undan massa tvätt, kikat fotboll och suttit vid datorn idag. Ska snart sova, inviger nya sovtröjan också, bästa Stuwie på den också från familyguy. Imorgon väntas det studiebesök hela dagen. Först till Gefleortens med klassen sen vidare till högskolan i Gävle med massor med andra klasser som ska driva UF nästa år. Kanske blir kul. Slutar vid 13.00 så blir en kort dag. Hörs imorgon!

dagens

Kategori: outfits

piké, ralph lauren  jeans, ginatricot  klocka, guldfynd

Hemma igen

Kategori: det vardagliga livet

Hoppsangalloppsan, har inte bloggat någonting för har varit i Turkiet. Kom hem igårmorse, vid 5 tiden ungefär. Var asbra där borta iallafall! Kommer nog lite bilder sen, men bara kanske. Handlade även lite där, ralph lauren pikér, rayban brillor, t-shirtar och en ROSA onepiece!

Kom nyss hem från skolan, rätt skön första dag, en håltimme och sedan lite slapplektioner. Har även mått dåligt hela dagen, haft ont i huvudet verkligen hela tiden och ont i magen. Men nu har det blivit lite bättre. Ska ta och plugga snart, naturkunskap och matte. Har prov på onsdag