annalinneaskoglund

Grattis i efterskott Emil! :)

Kategori: det vardagliga livet

Igår fyllde han 17år och vi hade även 1,5 år vi varit tillsammans :) Puss loveyou!

Sälen

Kategori: det vardagliga livet

Heeej, är i Stöten med mina kära föräldrar och Annica och Pelle från Vista! Är och hälsar på Syrran som jobbar här. Kom hit i förrgår och har typ inte gjort någonting! Handlat lite tröjor osv, men idag ska vi iallafall åka slalom för de kommer vara sol. Och sen vet jag väl inte vad som händer. Kommer hem på onsdagkväll för på torsdag ska jag till tandläkarn. Bye 

friluftsdag

Kategori: det vardagliga livet

Varit i Kunggården idag, hade friluftsdag med alla handelsklasser. Pimpling, korvgrillning och massa sol. Fick åka hem med 13.05 bussen så nu är jag hemma. Ska ta och börja kolla på wildfire. Kanske man ska ta fram symaskinen lite senare också? men återstår och se.
Bild på de flesta i klassen från idag,

Måndag igen

Kategori: det vardagliga livet

Var med Anna nästan hela dagen, hon åkte väl hem runt halv 3. Åkte och städade då och sen hem lite fort för att käka och byta om tills fotbollsträningen halv 5. Fick lite damp också innan, ingen var hemma och hittade inte mina fotbollsskor. Men löste sig tillslut! Kom hem runt halv 8, var riktigt kul åh spela igen! Sen sov jag även hos Emil som jag inte träffas på ett tag! :)

Började klockan nio idag, och kommer göra det varje dag den här veckan eftersom vi har resursvecka innan sportlovet! Slutade runt ett, men var tvugnen att stanna eftersom jag skule göra ett prov som jag missat när jag var sjuk. Efter det blev det stan med Sofia och kika lite! Men nu är jag hemma och ska snart åka på zumba som alla andra måndagar!

En gammal än

Rally hela dagen

Kategori: det vardagliga livet

Kom hem från Rallyt nyss typ, snöade, blåste och var kallt men gick fint ändå. Hade ju Tilda att snacka med! :) Om ungefär en kvart kommer Anna hit och jag måste hinna duscha!!!! Luktar ju rök och skoter.. Blir nog ingen mer uppdatering ikväll heller eftersom jag och Anna kommer vara fast i tvn hela kvällen! bYE :d

Lördag - artonde februari

Kategori: det vardagliga livet

Igårkväll var jag hos Karin, kollade på film, käkade gotta osv. Gick hem runt 11, tog och städade lite på rummet och innan jag skulle sova läse jag lite i engelskaboken som vi ska redovisa på onsdag. Vaknade runt halv 10, jag har bara sittit här vid datorn. Ska ta och käka frukost snart och sen kanske det blir en promenad med mamma! Är även rally i Vista idag, hon det inte är så kallt och blåser åker vi nog dit och kikar. Ikväll kommer Anna hit också! :D Vi ska ha en spelkväll, haha spela massa tvspel och äta massa onyttiga saker!!

fullspäckad dag

Kategori: det vardagliga livet

Började dagen med matte, sen hela dagen har jag och Eva jobbat med vårt låssas UF-företag. Ska redovisas imorgon, och nu äntligen har vi blivit klara! slutade runt halv 2, åkte hem med pappa och direkt till frissan för klippning och slingning. Behövde inte klippa någonting för mitt hår var inte slitet alls nästan!!! Kom hem runt 4 halv 5 och pluggade lite svenska och till redovisningen, halv 6 åkte jag till Årsunda för möte med fotbollen, ska ju börja igen och känns riktigt bra! Var där i över två timmar och nu är jag hemma, har även pluggat i ungefär en timme så kan nog det mesta nu! Ska ta och borsta tänderna och packa för imrgon, sen sova. Godnatt! :) 

webbutveckling snart

Kategori: det vardagliga livet

Sitter i skolan nu, om 10min är det webbutveckling. Har även fått reda på matteprovet och naturkunskapsprovet, C på båda två!!! bättre än förväntat! Men tror matteläraren har kollat på fel matteprov eller nått haha! Slutar 16.10 idag så kommer hem runt halv 6, ska plugga svenska och senare ikväll kommer nog Emil och myser!

Bild sen vi tälta vid oppsjön för några somrar sen

glad alla ♡ dag

Kategori: det vardagliga livet

Eftersom det är alla hjärtans dag idag så firar jag och mamma det med lite glass och bär och såklart mina hjärtformade choklad(muffisar)

Jag och min lilla hjärtis

Kategori: mina egna tankar


Vad heter ni? Linnea och Emil
Hur träffades ni? Vi träffades väl på dagis eftersom vi gick på samma och har alltid gått i samma klass! :)
Är ni förlovade? Nej
Bor ni ihop? Nej
Har ni barn? Nej det har vi icke!
Har båda körkort? Ingen av oss
Isåfall, vem kör bäst? Båda övningskör så vi kanske är lika duktiga eller dåliga
Kommer du ihåg er första kyss? Japp, haha
Vem är äldst? Han, två månader ungefär
Vilka stjärntecken är ni? Jag är vädur, han vet jag inte
Vem fyller först på året? Emil
Vem är längst? Han 
Vem sjunger bäst? Ingen är dukig på att sjunga så lika dåliga kanske
Kände ni varandra innan ni blev ihop? Ja det gjorde vi
Blev du kär vid första ögonkastet? Haha nej
Har ni någon speciell låt? Jag vet inte, vi hade en förr som vi alltid lyssnade på men nu vet jag inte
Har ni varit utomlands tillammans? Nej
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Kollade på tv, film käkar myser typ
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Ja, oftast då gör vi väl det
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Nej, två kilomter ifrån varandra kanske
Blir du lätt svartsjuk? Nja, bryr mig inte så mycket men ibland kanske!
Brukar ni bråka? Ja, tjaffsar om små skitsaker
Ringer eller SMS:ar ni mest? Smsar mest
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? ryggen/magen
Brukar nån av er prata i sömnen? Haha, ja båda två brukar väl kunna göra det ibland
Hur länge har ni varit tillsammans? 1 och ett halvt år den 27 februari

facelook + outfit

Kategori: outfits

/blus vila /halsband ginatricot /Jeanstights cubus

tisdag - 14 februari

Kategori: det vardagliga livet

kom hem runt halv 6, käkade mjölkmakaroner och korv, satt jäkligt fint i magen! Har kollat på massa gamla bilder. Haha, fyfan hur man såg ut. Ska ta och plugga lite nu, har svenskaprov och "UF" redovisning på fredag. Plus att jag måste nog ta och börja läsa i engelskaboken som vi  ska ta och redovisa nästa vecka! Ska nog ladda upp lite bildern sen också från alla som jag hittade ! haha

Två sen sommaren 09

önskelista - 11 april

Kategori: kläder, shopping osv.

måndagkväll, trettionde februari +

Kategori: det vardagliga livet

Kom hem med 15.20 bussen, tog och började baka kladdkaka i hjärtformar. Blev då inte så bra, torra små saker! Åkte på zumban, lika roligt som vanligt, och svettigt! Nu sitter jag och ska snart ta och käka lite gurka tror ja, blev så grymt sugen. Ska väl gå och lägga mig också efter chefen undercover. Godnatt!

ååh hur gott , längtar bara liiite till sommaren!

footloose

Kategori: pictures

skolan

Kategori: det vardagliga livet

Sitter och har mentorstid just nu, har precis skrivit klart ett CV, har även ett nytt halsband idag !! wiiho, ikväll ska jag skaka rumpa på zumban! Tiaao

torsdag

Kategori: det vardagliga livet

Igår kom jag hem runt halv 6, pluggade matte ungefär hela kvällen. Hjärtis kom även så han fick hjälpa mig. 
Vi försov oss imorse, eller ja jag då. Men vi hann med 7-bussen iallafall och direkt när jag kom till skolan så blev det matteprov. Gick rätt bra tror jag, får hoppas på det bästa! Slutade halv 2, kom hem runt 3, Eva och jag gick hem till mig så sydde in hennes jeans. Nu sitter jag och skriver en träningsdagbok som ska in imorgon på idrotten och göra klart lite svenskafrågor.

nu blev de kväller

Kategori: det vardagliga livet

Har väl fått de jag vela idag, pluggat, besällt från nelly och bara tagit det lugnt och kollat på tv. Ska väl snart ta och sova, kanske får bli en dusch först. 7-bussen och 16.20 hem imorgon så rätt lång dag.. Men får ta och klara av det som vanligt! Godnatt!

Some new things

Kategori: kläder, shopping osv.

Det jag beställde, bikini, en linne/klänning med pärlor frampå, vit vanlig blus, två halsband, och ett blått linne som är flätad ibak.

så fin du är

Kategori: kläder, shopping osv.

____________________________________________________________________________________________________

Tisdag den 7 februari 2012

Kategori: det vardagliga livet

Har äntligen blivit frisk nu, inge feber men hostar och har lite ont i halsen fortfarande. Slutade lite tidigare idag för att hinna med 15.20 bussen hem, ska ta och plugga lite matte för på torsdag har vi prov. Sen ska jag nog ta och beställa lite kläder, bikinis osv till jag ska till turkiet! :D

tills turkiet

Kategori: kläder, shopping osv.

någon jag skulle kunna tänka mig

Kategori: pictures

INNAN LIVET SLUTAR TICKA

Kategori: pictures

____________________________________________________________________________________________________________