annalinneaskoglund

-

Kategori: det vardagliga livet

pleace just listen to me.

sommarlov

Kategori: det vardagliga livet

gårdagen blev kanon! badning och skatt. 
nu har man gått sista året med världens underbaraste klass. Men nu åter står sommarlovet, kanon! Skolavslutningen blev jävligt bra. Låten som vi sjön blev hur bra som hellst, mycket blommer blev det och mycket kort också som kommer upp sen. Nu typ blir det att käka med släkten lite och få lite presenter typ. Sen ikväll är det FEEST!!! fyfan va kul det kommer bli!!

avslutningsmiddag

Kategori: det vardagliga livet

nu har jag precis gjort mig klar för avslutningsmiddagen. är ganska bra väder, glatt humör, kommer nog bli kanon detdär! har även med min kameran så kommer bli några bilder hoppas ja på! ikväll blir det grillning hos fredrik och fixning med vagnen tills imorgon!

snart sommarlov

Kategori: det vardagliga livet

igår kan man nästan säga att allt gick åt helvete typ. men oavgjort på matchen, trevligt hos karin, sen blev det bara krångel. soppatorsk, lära gå med eva till bensinstationen, sen funkade inte mopeden, fiskespö gick sönder och ja allt gick bara dåligt. 

men idag har jag badat med emil, bakat, fixat klänningen tills imorgon då vi har anslutningsmiddagen och nu håller jag på att lägga över allt på hårddisken för datorerna ska ju in imorgon. Plus att imorgon börjar vi vid halv 11 så blir sovmorgon. Men nu ska jag städa lite på rummet, fixat lite tills imorgon och sen dra till emil och sova. 

sparka lite boll

Kategori: det vardagliga livet

blev en såkallad filmkväll igår med lite folk. kikade på halloween och mr. bean's holiday. vid klockan två kanske drog alla hem och jag och emil åke hem till honom och skulle sova men hade ingen nyckel så vi åkte hem till mig istället. vid ungefär kvart över 1 drar jag och tjejerna och sparkar lite boll på jernvallen. Sen dirket efter det blir det raka vägen hem och firar Erik som fyller 20år. Så det blir lite mat och tårta skulle jag tro. nej nu ska jag dra och hjäpa mamma med maten sen packa.

sommartider

Kategori: det vardagliga livet

när vi väl kom till edsviken så blev det inge sol, kanske högst 2min? skitsaker. men vi var kvar iallafall snackade lite och drog till campingen och köpte en glass haha. vi behövde då inte betala för dem, eller jo men senare. nu snart är det nog mat och ikväll vet jag vet vad som händer. HEJS

lörsdag, fjärde juni

Kategori: det vardagliga livet

galet bra väder idag igen. vaknade vid 12, gick ner och käkade frukost med emil och sen gick ut och solade en timme. men sen fick jag skjutsa hem honom för han ska träna. Nu ska jag byta om, fixa och packa lite och vänta på ett sms av eva för vi ska dra till edsviken och sola och kanske ta ett dopp i de blå. men är säkert för kallt menmen. Hejs

bal i sandviken

Kategori: det vardagliga livet

igår kväll blev det inte riktigt som vi hade tänkt oss, men kul blev det ända. blev inge sova i tält heller så några sov hos emil&fredrik. drog hem därifårn vid 12 kanske och duschade och käkade sen blev det att åka in på balen i sandviken med familjen min och karin. fyfan va varmt de var asså, man flöt ju fan bort. sen efter allt var klart blev det en pizza. nu snart ska jag packa upp mina saker sen igår och sen dra till mig kära sötnos och umgås med honom ikväll blir kanske även en sväng fram. 

söt klass är vi

Kategori: det vardagliga livet

superduper väder

Kategori: det vardagliga livet

igår blev det kul iallafall, var framme, åkte till edsviken och var där med lite folk. Drog hem till john och var där ett tag även. Sen hem och sova med älskligen. 

Idag har jag varit med emil och solade lite.  senare vid kanske halv 3 drog jag hem till eva och var med henne. Dampade som vanligt, käkade jordgubbar och ja. åkte hem vid halv 6 och skulle käka men maten var inte klar så tog bilnycklarna och övningskörde lite med mi madre. Haha gick väl rätt så bra. ikväll blir det nog tälta i edsviken med folket. Kommer nog bli kul skulle jag tro. Puss.

två från idag

Lite nytt!

Kategori: kläder, shopping osv.

hann även med att handla lite i gränby när vi var i uppsala så jag passade på att köpa lösnaglar och ögon frans/bryn färg till skolavslutningen!

första juni!!

Kategori: det vardagliga livet

idag var man ledig då, sov med älskling och gick upptidigt för att duscha och göra iordning mig för att åka till uppsala för att elin tog studeten. men nu är jag hemma och har städat lite på rummet och fixat. Ikväll ska jag nog vara ute och ränna med grabbarna grus och eva troligtvis. Eller kanske bara en lugn kväll vem vet.